re:member VISA, MasterCard

Med detta kort har du en hög kredit och kan välja att betala av dina inköp räntefritt i hela 56 dagar. Kortet har förvisso en årsavgift, men du slipper kostsamma aviavgifter. En bonus är att du kan få ett extra kort utan kostnad. Värt att veta är också att du måste ha fyllt 20 år för att kunna få ett kort. Uttag av pengar både i Sverige och utomlands är dessvärre avgiftsbelagda.

Allmänt

Typ: VISA, MasterCard
Max kr: 100000
Prisklass:
Ålder: 20 år

Räntor

Räntefritt: Ja - 56 dagar
Ränta: 16.24%
Effektiv ränta: 15.89% *

Avgifter

Årsavgift: 195kr
Aviavgift: Gratis
Extra kort: Gratis

Uttag

Sverige: 3 %
Sverige minst: 35 kr
EU: 3 %
EU minst: 35 kr
Utanför EU: 3 %
Utanför EU minst: 35 kr
Valutapåslag: 1.5 %

Passar bra för...

Re:member VISA/MasterCard kreditkort

Re:member är ett varumärke som ägs av EnterCard och som är ett samarbete mellan svenska Swedbank och brittiska Barclays. Moderna betallösningar för ett aktivt liv är vad Re:member erbjuder och här får man ett kort som erbjuder lösningar för ett tryggt kortägande.

På plussidan

Med här kortet har man en rejäl maximal kredit på 100 000 kr, samtidigt som man utan kostnad får dela upp sina köp i upp till 56 dagar. Attraktivt är också att man helt slipper aviavgifter, samt att man kan få ett extrakort utan att behöva betala något extra för detta. Positivt är också den köptrygghet som kommer med kortet. Man får exempelvis ett köpskydd som gäller om företaget man handlat hos går i konkurs. Man tillämpar också en prisgaranti som innebär att man får mellanskillnaden tillbaka om man hittar samma vara som man köpt till ett lägre pris. Dessutom ingår hela tre försäkringar - helt gratis - vid bokning av resa.

På minussidan

Man måste ha fyllt 20 år för att kunna bli beviljad ett Re:member kreditkort. Dessutom är inte kortet helt fritt från avgifter då man får betala en årsavgift och då uttag både i Sverige och utomlands är avgiftsbelagda.

För vem passar Re:member kreditkort?

Det här kortet är för den som vill ha en hög kreditnivå och samtidigt ha många dagars fri kredit. Det är också för den som hunnit fylla 20 år och som vill slippa kostsamma aviavgifter. Samtidigt är det ett kort som ger dig extra trygghet, både när du shoppar och när du reser.

Bonusar och förmåner

Shopping: Handla med 8 veckors gratis ränta. Om något problem uppstår, till exempel konkurs hos företaget, så har du skydd från att bli av med dina pengar.
Resor: Du får med tre gatis försäkringar och kan komplettera med fler för en avgift. Bland annat reseförsäkringar för olika typer av händelser.
Köptrygghet: Du kan gratis välja till försäkringar som köpskydd och skydd mot förlust i två år. Gäller hushållsmaskiner och viss hemelektronik. En annan försäkring är prisgaranti. Du får mellanskillnaden mellan priset på en vara du köpt och ett lägre pris du hittat.

Kommentarer

* Effektiva räntan är angiven för ett lånebelopp på 20000 kr, årsavgift och återbetalning på 12 månader.