OKQ8 VISA

Med ett VISA-kort från OKQ8 får du många fördelar, speciellt om du är en trogen OKQ8-kund kan du få mycket återbäring med det här kortet. Kortet har även många andra fördelar, såsom reseförsäkring och möjlighet att sätta in pengar på kortet. Om du sätter in pengar på kortet kan du också få ränta från ditt kreditkort, istället för att alltid behöva betala.

Allmänt

Typ: VISA
Max kr: 50000
Prisklass:
Ålder: 18 år

Räntor

Räntefritt: Ja - 60 dagar
Ränta: 13.25%
Effektiv ränta: 16.36% *

Avgifter

Årsavgift: Gratis
Aviavgift: 25kr
Extra kort: Gratis

Uttag

Sverige: 3 %
Sverige minst: 35 kr
EU: 3 %
EU minst: 35 kr
Utanför EU: 3 %
Utanför EU minst: 35 kr
Valutapåslag: 2 %

Passar bra för...

OKQ8 kreditkort med VISA

Från OKQ8 kommer ett kreditkort som är knutet till VISA. Fördelen med VISA är att det är välkänt och accepterat över hela världen, med andra ord kan kreditkortet användas nästan överallt. Den största anledningen till att välja kortet är dock de generösa förmånerna. Om du handlar mycket och tankar ofta hos OKQ8 är deras kort ett absolut måste, men man får också rabatter och förmåner på många andra ställen. OKQ8 har nämligen samarbeten med flera olika företag och ett omfattande bonusprogram för sina kunder.

På plussidan

En av de största fördelarna med OKQ8 kreditkort är att det är billigt. Kortet har ingen årsavgift och det går att använda kortet i princip gratis om man planerar smart. Genom att betala först och handla sedan slipper man använda krediten. Om dessa inte skulle räcka används krediten. I slutet av månaden kommer fakturan för krediten och om betalar hela beloppet tillkommer inga avgifter. Delbetalas fakturan tillkommer ränta och övriga avgifter.

Bonus erhålls för allt som handlas med kortet. Normalt ligger den på 1% av inköpet. Var tredje månad skickar OKQ8 ut en bonuscheck som kan användas på en OKQ8 station eller lösas in mot kontanter. De har också andra erbjudanden, bland annat billigare hotellbokningar, resor och tidningsprenumerationer. Dessutom har kreditkortet reseförsäkring inkluderat.

På minussidan

OKQ8 kreditkortet har nästan inga nackdelar. Vissa kanske skulle vilja ha en högre kreditgräns. Man bör också vara en trogen kund hos OKQ8 för att utnyttja kortet fullt ut.

För vem passar OKQ8 kreditkort?

Kortet passar perfekt för den som vill ha ett billigt kreditkort med generösa förmåner. Särskilt gynnsamt är kortet för den som handlar mycket och ofta tankar hos OKQ8.

Bonusar och förmåner

Resor: Du får en kompletterande reseförsäkring.
Bensin: Du får rabatt på drivmedel och återbäring på allt du handlar hos OK.

Kommentarer

* Effektiva räntan är angiven för ett lånebelopp på 15000 kr och återbetalning på 12 månader.