MoreGolf MasterCard

Den som är intresserad av golf bör definitivt ta en titt på det här kortet från MoreGolf. Här erbjuds diverse rabatter på golfprodukter, golflektioner och mycket annat. Man har dessutom bränslerabatt på Preem. Önskar du ett extra kort kan du få ett sådant för endast 1 kr. Med kortet följer också en rejäl kredit på hela 160 000 kr och man har möjlighet att dela upp sina köp räntefritt i upp till 55 dagar. Kortet har förvisso en årsavgift men man slipper aviavgifter.

Allmänt

Typ: MasterCard
Max kr: 160000
Prisklass:
Ålder: 20 år

Räntor

Räntefritt: Ja - 55 dagar
Ränta: 15.29%
Effektiv ränta: 16.17% *

Avgifter

Årsavgift: 295kr
Aviavgift: Gratis
Extra kort: -1kr

Uttag

Sverige: 3 %
Sverige minst: 35 kr
EU: 3 %
EU minst: 35 kr
Utanför EU: 3 %
Utanför EU minst: 35 kr
Valutapåslag: 1.5 %

Passar bra för...

More Golf kreditkort

Gillar du att spela golf och har fyllt 20 år? I så fall kan det vara en bra idé att titta på More Golf Mastercard - ett kort som erbjuder dig både attraktiva villkor och fina rabatter.

På plussidan

More Golf-kortet är utmärkt för den golfintresserade. Med det här kortet erbjuds man rabatter på olika golfprodukter och möjligheter att köpa rabatterade golflektioner. Här finns med andra ord pengar att tjäna! Under golfsäsongen har du dessutom boenderabatt på Best Western. För att komma dit tankar du förmånligt på Preem, tack vare ditt More Golf-kort.

Kortet medger en maximal kredit på hela 160 000 kr och ger dig samtidigt möjlighet att handla räntefritt i upp till 55 dagar. Den enda löpande avgiften du behöver betala är en årsavgift - inga aviavgifter tillämpas. Behöver du ett extra kort kostar det bara 1 kr extra.

På minussidan

Du måste ha fyllt 20 år för att kunna ansöka om ett More Golf-kort, vilket är en något högre ålder än vad många andra tillämpar. Dessutom tar man ut avgifter för valutaväxling och uttag utomlands, där vissa andra kreditkort bjuder på det.

Vem passar More Golf Mastercard till?

Detta är det perfekta Mastercard-kortet för dig som är intresserad av golf, eftersom du kan tjäna en hel del pengar på att utnyttja kortets många rabatter. Det är också ett bra kort för dig som behöver lite mer kredit än vad andra liknande kort erbjuder. Möjligheten att få ett extra kort för endast 1 kr är också attraktivt, särskilt för er som har delad ekonomi.

Bonusar och förmåner

Shopping: Rabatter på produkter inom golf samt möjlighet att köpa rabatterade golflektioner.
Resor: Rabatt hos Best Western Hotels vid Siljan. Gäller golfsäsongen 2015.
Bensin: Rabatt på drivmedel hos Preem.

Kommentarer

* Effektiva räntan är angiven för ett lånebelopp på 20000 kr som betalas tillbaka på 12 månader.