Easyliving MasterCard

Med detta MasterCard kan du avgiftsfritt ta ut pengar både i Sverige och utomlands. Kortet har en låg årsavgift samtidigt som man inte behöver betala extra för sina avier. Kortet medger en maximal kredit om 100 000 kr och du kan samtidigt handla räntefritt i upp till 56 dagar. Ett extra kort är helt gratis.

Allmänt

Typ: MasterCard
Max kr: 100000
Prisklass:
Ålder: 20 år

Räntor

Räntefritt: Ja - 56 dagar
Ränta: 13.95%
Effektiv ränta: 16.85% *

Avgifter

Årsavgift: 195kr
Aviavgift: Gratis
Extra kort: Gratis

Uttag

Sverige: 3 %
Sverige minst: 45 kr
EU: 3 %
EU minst: 45 kr
Utanför EU: 3 %
Utanför EU minst: 45 kr
Valutapåslag: 0 %

Passar bra för...

Recension av Easyliving kreditkort

Easyliving är ett kreditkort från Collector. Kreditkortet är kopplat till MasterCard, vilket gör att det kan användas i princip överallt. Syftet med kortet är att förenkla din vardag och det har också en särskild inriktning på personer som gillar att resa. Kreditkortet har inget valutapåslag när du handlar utomlands och du slipper använda kontanter.

Fördelar

Kreditkortet har förmånliga villkor och det tillkommer ett omfattande försäkringsskydd. Det är viktigt för att kunna känna sig tryggare i vardagen. Till exempel ingår avbeställningsskydd, reseförsäkring, evenemangsförsäkring, förlängd garanti för hemelektronik, samt leveransförsäkring vid e-handel. Förutom allt skydd brukar Collector ge sina kortkunder chansen att ta del av en mängd trevliga erbjudanden. Ofta handlar det om resor och rabatt på boende. Dessa erbjudanden byts ut regelbundet, vilket ger alla möjligheten att då och då hitta något som passar. Med andra ord märks det att syftet med kreditkortet är att underlätta ditt liv, därav namnet "Easyliving".

Nackdelar

Jämfört med Collectors andra kort, kallat Easycard, är det något svårare att få kreditkortet Easyliving. Dock är det inga problem för den som har ordnad ekonomi. Avgifterna för Easyliving är också aningen högre, men det är förståeligt på grund av det omfattande skyddet och alla förmåner. För att få höjd kreditgräns krävs det att man har haft kortet i minst sex månader.

För vem passar Easyliving kreditkort?

Kreditkortet är utmärkt för personer som vill ha en tryggare och enklare vardag, men som samtidigt tycker om att resa. Tack var en hög kreditgräns går det att hantera alla oförutsedda avgifter. Om något går sönder i hemmet eller om man vill åka på en resa med kort varsel är det inga problem med ett Easyliving Kreditkort. Anledningen till att kortet är ett smart val för den som reser mycket är bland annat att inget valutapåslag tillkommer vid handel utomlands.

Bonusar och förmåner

Shopping: När du använder Easyliving för att betala för din shopping så ingår en shoppingförsäkring!
Resor: Reseförsäkring inkl avbeställningsskydd ingår när du betalar din resa med kortet.
Köptrygghet: Det ingår extra lång garantitid vid köp av hemelektronik samt leveransförsäkring när du handlar på Internet.

Kommentarer

* Effektiva räntan är angiven för ett lånebelopp på 10000 kr som betalas tillbaka på 12 månader.